0
Mega Sound \ Προϊόντα \ Πολυμέσα Αυτοκινήτου \ Κάμερες Καταγραφής DVR \ Alpine DVR-F200

Alpine DVR-F200

Κωδικός: DVR-F200
Διαθεσιμότητα: Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε 2 ημέρες

Περιγραφή προϊόντος

Η κάμερα καταγραφής είναι μια ενσωματωμένη κάμερα που καταγράφει συνεχώς την προβολή μέσω του εμπρόσθιου παρμπρίζ του οχήματος. Τα καταγεγραμμένα βίντεο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ψηφιακά στοιχεία σε περίπτωση οδικού ατυχήματος, διάρρηξης ή βανδαλισμού. Όταν σταθμεύσετε, οι κάμερες καταγραφής μπορούν να αποτυπώσουν στοιχεία βίντεο και εικόνας αν εντοπιστεί βανδαλισμός.
Η Alpine προσφέρει μια υψηλής ευκρίνειας καταγραφική κάμερα (DVR-F800PRO) που περιλαμβάνει λειτουργίες υποβοήθησης οδήγησης, καθώς και ένα κανονικό μοντέλο εγγραφής (DVR-F200). Υπάρχουν διαθέσιμες προαιρετικές κάμερες πίσω αξεσουάρ και για τα δύο μοντέλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη εφαρμογή συνοδευτικών για να κάνετε προσαρμογές και να προβάλετε εγγραφές εν κινήσει.
Πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος προβολής κάμερας Alpine Dash Cam για PC ή MAC για να δείτε τις ηχογραφήσεις στον υπολογιστή σας στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά

Alpine DVR-F200
Κάμερα καταγραφής αυτοκινήτου
Δεν περιλαμβάνεται
Περιλαμβάνεται
140° εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης
Full HD (1920 x 1080P)
GPS καταγράφει τα δεδομένα θέσης και ταχύτητας
Η λειτουργία στάθμευσης ενεργοποιείται αυτόματα όταν εντοπιστεί η κίνηση (απαιτείται επιπλέον σύνδεση)
16GB Micro SD card περιλαμβάνεται (max 128GB)
Ενσωματωμένο ηχείο, 3-Axis Accelerometer G-Sensor
2 Χρόνια αντιπροσωπείας

Αξιολογήσεις χρηστών

Αναλυτικά χαρακτηριστικά

Best Quality Drive Recording

Το DVR-F200 καταγράφει σε 1080p Full HD με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και διαθέτει τον αισθητήρα εικόνας CMOS για εξαιρετική ποιότητα εγγραφής ακόμα και τη νύχτα. Αυτό σας επιτρέπει να καταγράφετε σημαντικά στοιχεία, όπως πινακίδες κυκλοφορίας, για να έχετε μια σταθερή απόδειξη των γεγονότων σε ένα δικαστήριο. GPS γεωπληροφορίες και ταχύτητα οδήγησης καταγράφονται επίσης.

Traffic Incident Recording

Αφού εισάγετε το όχημά σας και ξεκινήσετε τον κινητήρα σας, η κάμερα θα ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή. Τα εγγεγραμμένα βίντεο αποθηκεύονται σε τμήματα ενός λεπτού με μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς. Σε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα παρακολούθησης ενεργού αντίκτυπου αποθηκεύει αυτόματα τα δεδομένα βίντεο δέκα δευτερόλεπτα πριν και μετά από μια σύγκρουση που καταγράφηκε από τον αισθητήρα G με 3 άξονες. Το DVR-F200 διαθέτει κάρτα micro SD 16GB.

Day and Night Vehicle Surveillance

Το DVR-F200 περιλαμβάνει λειτουργία στάθμευσης που κρατά το αυτοκίνητό σας υπό έλεγχο ακόμη και τη νύχτα. Εάν σημειωθεί οποιαδήποτε σύγκρουση από ένα άλλο αυτοκίνητο, ποδήλατο κ.λπ., η κάμερα θα αποθηκεύσει αυτό το βίντεο και μπορείτε να το αναθεωρήσετε αργότερα για να εντοπίσετε και να αποδείξετε τι συνέβη. Η κάμερα θα σας ειδοποιήσει το πρωί για τυχόν καταγεγραμμένες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Built-in GPS

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα GPS από το DVR-F200, μπορείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια την τοποθεσία και τις διαδρομές του οχήματος με την ταχύτητα οδήγησης του χάρτη. Το GPS σας βοηθά να εκτιμήσετε με ακρίβεια την κατάσταση ενός ατυχήματος παρέχοντάς σας την ταχύτητα του οχήματος, την κατεύθυνση της σύγκρουσης και τη σοβαρότητα της πρόσκρουσης. Η θέση GPS μπορεί να προβληθεί στον ψηφιακό χάρτη στο Dash Cam Viewer.

Dash Cam Viewer for PC and MAC

Το διαισθητικό και απλό στη χρήση περιβάλλον εργασίας του Alpine Dash Cam Viewer για PC και MAC σας επιτρέπει να δείτε εύκολα τα εγγεγραμμένα βίντεο σας. Αναπαραγωγή και λήψη κατεχομένων βίντεο μαζί με το ιστορικό διαδρομών και την καταγραφή της ταχύτητας και δείτε εάν έχουν επισημανθεί από την κάμερα τυχόν βίντεο που έχουν επισημανθεί από άλλο αυτοκίνητο (τρόπος στάθμευσης). Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας ή να διαμορφώσετε την κάρτα μνήμης. Μπορείτε να κατεβάσετε το Alpine Dash Cam Viewer.

Smartphone Companion App

Κάντε λήψη της εφαρμογής Thinkware Dash Cam Mobile Viewer από το Apple App Store ή το Google Play για να ελέγξετε, να λάβετε ή να διαγράψετε εγγραφές. Μπορείτε επίσης να δείτε μια ζωντανή προβολή της κάμερας σας (πολύ βολικό όταν εγκαθιστάτε και ρυθμίζετε την κάμερα) στο Smartphone σας. Το τηλέφωνό σας θα συνδεθεί με το Dash Cam χρησιμοποιώντας τεχνολογία WiFi.

Recommended Accessories

Το Alpine προσφέρει κάμερα αξεσουάρ με οπίσθια προβολή (RVC-R200) που καταγράφει ταυτόχρονα την κυκλοφορία μέσω του πίσω παραθύρου σας. Αυτό σας δίνει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας κατά την οδήγηση, καθώς και σε λειτουργία επιτήρησης στάθμευσης. Υπάρχει επίσης μια διαθέσιμη φωτογραφική μηχανή επιτήρησης υπέρυθρης καμπίνας (RVC-I200IR). Εάν χρειάζεστε περισσότερη αποθήκευση δεδομένων, πάρτε την κάρτα micro SD 64GB (DVM-64SD).

Night Vision Cabin Camera

Το RVC-I200IR έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει τι συμβαίνει στο αυτοκίνητό σας - ακόμα και σε συνθήκες νύχτας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους οδηγούς ταξί ή λεωφορείων να έχουν ψηφιακές αποδείξεις για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια μιας βόλτας. Η κάμερα λειτουργεί στο φάσμα υπέρυθρων ακτίνων και διαθέτει 2 υπέρυθρες λυχνίες LED για να κάνει εγγραφές ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι.

Works with Trucks and Busses

Αυτή η κάμερα είναι συμβατή με συστήματα 12 V και 24 V και μπορεί επομένως να εγκατασταθεί σε φορτηγά και λεωφορεία χωρίς τη χρήση μετασχηματιστών τάσης.

No Interference with DAB and TV

Πολλές κάμερες παρεμβάλλονται στην λήψη σήματος από τους δέκτες DAB και DVB-T. Οι κάμερες Alpine Dash παράγουν πολύ χαμηλό ηλεκτρικό θόρυβο και επομένως δεν βλάπτουν την ψηφιακή σας λήψη ραδιοφώνου και τηλεοπτικού σήματος στο αυτοκίνητο.

Wiring Options

Το DVR-F200 περιλαμβάνει μια πλεξούδα σκληρού καλωδίου για να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή απευθείας στη μπαταρία των οχημάτων, καθώς και μια πλεξούδα βύσματος για αναπτήρες τσιγάρων για εύκολη εγκατάσταση DIY.

Δείτε επίσης

Πρόσφατα είδατε
Login-iconLogin
Powered by IPS Designed by Preciousminds
© 2019 MEGASOUND