0
Mega Sound \ Προϊόντα \ Πολυμέσα Αυτοκινήτου \ Κάμερες Καταγραφής DVR \ Alpine DVR-F800PRO

Alpine DVR-F800PRO

Κωδικός: DVR-F800PRO
Διαθεσιμότητα: Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε 2 ημέρες

Περιγραφή προϊόντος

Η κάμερα καταγραφής αυτοκινήτου ή αλλιώς DVR είναι μια ενσωματωμένη κάμερα που καταγράφει συνεχώς την προβολή μέσω του εμπρόσθιου παρμπρίζ του οχήματος. Τα καταγεγραμμένα βίντεο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ψηφιακά στοιχεία σε περίπτωση οδικού ατυχήματος, διάρρηξης ή βανδαλισμού. Όταν το όχημα σταθμεύσει, οι κάμερες καταγραφής μπορούν να αποτυπώσουν στοιχεία βίντεο και εικόνας αν εντοπιστεί βανδαλισμός.
Η Alpine προσφέρει μια υψηλής ευκρίνειας κάμερα καταγραφής (DVR-F800PRO) που περιλαμβάνει λειτουργίες υποβοήθησης οδήγησης, καθώς και ένα κανονικό μοντέλο εγγραφής (DVR-F200). Υπάρχουν διαθέσιμες προαιρετικές κάμερες πίσω αξεσουάρ και για τα δύο μοντέλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη εφαρμογή συνοδευτικών για να κάνετε προσαρμογές και να προβάλετε εγγραφές εν κινήσει.
Πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος προβολής κάμερας Alpine Dash Cam για PC ή MAC για να δείτε τις καταγραφές στον υπολογιστή σας στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά

Alpine DVR-F800PRO
Κάμερα καταγραφής αυτοκινήτου
Δεν περιλαμβάνεται
Περιλαμβάνεται
140° εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης
Full HD (1920 x 1080P)
GPS καταγράφει τα δεδομένα θέσης και ταχύτητας
Η λειτουργία στάθμευσης ενεργοποιείται αυτόματα όταν εντοπιστεί η κίνηση
32GB Micro SD card περιλαμβάνεται (max 128GB)
Προειδοποιήσεις οδηγού απόκλισης λωρίδας & σύγκρουσης, Ενσωματωμένο ηχείο
2 Χρόνια αντιπροσωπείας

Αξιολογήσεις χρηστών

Αναλυτικά χαρακτηριστικά

Best Quality Drive Recording

Το DVR-F800PRO καταγράφει σε 1080p Full HD με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και διαθέτει τον αισθητήρα εικόνας Sony Exmores STARVIS για εξαιρετική ποιότητα εγγραφής ακόμα και τη νύχτα. Αυτό σας επιτρέπει να καταγράφετε σημαντικά στοιχεία, όπως πινακίδες κυκλοφορίας, για να έχετε μια σταθερή απόδειξη των γεγονότων σε ένα δικαστήριο. GPS γεωπληροφορίες και ταχύτητα οδήγησης καταγράφονται επίσης.

Traffic Incident Recording

Αφού μπείτε στο όχημά σας και ξεκινήσετε τον κινητήρα σας, η κάμερα θα ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή. Τα εγγεγραμμένα βίντεο αποθηκεύονται σε τμήματα ενός λεπτού με μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς. Σε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα παρακολούθησης ενεργού αντίκτυπου αποθηκεύει αυτόματα τα δεδομένα βίντεο δέκα δευτερόλεπτα πριν και μετά από μια σύγκρουση που καταγράφηκε από τον αισθητήρα G με 3 άξονες. Το DVR-F800PRO διαθέτει κάρτα micro SD 32GB.

Perfect image processing even in low-light environments

Ο αισθητήρας εικόνας Sony Exmor R STARVIS που εφαρμόζεται στο DVR-F800PRO παρέχει πλούσια χρώματα και βέλτιστη ανάλυση. Η τεχνολογία STARVIS βελτιώνει την ευαισθησία χαμηλού φωτισμού παρέχοντας βέλτιστη ποιότητα εικόνας σε ορατή ακτίνα και περιοχή εγγύς υπέρυθρης ακτινοβολίας, επιτρέποντας τη σαφή απεικόνιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Built-in GPS

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα GPS από το DVR-F800PRO, μπορείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια την θέση του οχήματος και τις διαδρομές με την ταχύτητα οδήγησης του στο χάρτη. Το GPS σας βοηθά να εκτιμήσετε με ακρίβεια την κατάσταση ενός ατυχήματος παρέχοντάς σας την ταχύτητα του οχήματος, την κατεύθυνση της σύγκρουσης και τη σοβαρότητα της πρόσκρουσης. Η θέση GPS μπορεί να προβληθεί στον ψηφιακό χάρτη στο Dash Cam Viewer.

Dash Cam Viewer for PC and MAC

Το διαισθητικό και απλό στη χρήση περιβάλλον εργασίας του Alpine Dash Cam Viewer για PC και MAC σας επιτρέπει να δείτε εύκολα τα εγγεγραμμένα βίντεο σας. Αναπαραγωγή και λήψη κατεχομένων βίντεο μαζί με το ιστορικό διαδρομών και την καταγραφή της ταχύτητας και δείτε εάν έχουν επισημανθεί από την κάμερα τυχόν βίντεο που έχουν επισημανθεί από άλλο αυτοκίνητο (τρόπος στάθμευσης). Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας ή να διαμορφώσετε την κάρτα μνήμης. Μπορείτε να κατεβάσετε το Alpine Dash Cam Viewer.

Driver Warnings and Support

Το DVR-F800PRO είναι εξοπλισμένο με πρόσθετη τεχνολογία για να σας υποστηρίξει κατά την οδήγηση και να σας κρατήσει ασφαλείς. Η προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα σας προειδοποιεί για το αν το όχημά σας κινείται εκτός της λωρίδας του. Η προειδοποίηση σύγκρουσης προς τα εμπρός βοηθά στην πρόληψη ή τη μείωση της σοβαρότητας μιας σύγκρουσης. Εμπρόσθια ειδοποίηση αναχώρησης οχήματος επιτρέπει στον οδηγό να γνωρίζει ότι το όχημα μπροστά απομακρύνεται από μια διασταύρωση. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μια βάση δεδομένων με κάμερες ταχύτητας στο DVR-F800PRO για να λάβετε προειδοποιήσεις όταν πλησιάζετε μια κάμερα ταχύτητας ή κάμερα κόκκινου φωτός.

Lane Departure Warning System

Η νυσταγμένη ή η αποσπασματική οδήγηση αυξάνει σημαντικά την πιθανότητα ενός ατυχήματος στο δρόμο. Το σύστημα προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα θα ειδοποιεί τον οδηγό όταν το όχημα βγαίνει από τη λωρίδα με ταχύτητα άνω των 50 km / h.

Forward Collision Warning System

Τα ατυχήματα μπορούν να αποφευχθούν διατηρώντας μια ασφαλή απόσταση. Το Σύστημα Προειδοποίησης του DVR-F800PRO υπολογίζει την απόσταση πραγματικού χρόνου μεταξύ του οχήματός σας και του οχήματος μπροστά σας, ενώ οδηγείτε πάνω από 30 km / h σε αυτοκινητόδρομους ή κάτω από 30 km / h σε μια πολυσύχναστη πόλη και εκδίδει 3-επιπέδων έγκαιρη προειδοποίηση προς τον οδηγό ανάλογα με τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Front Vehicle Departure Notification

Όταν το αυτοκίνητό σας σταματήσει σε μια διασταύρωση ή σε κίνηση, το έξυπνο σύστημα καθοδήγησης σας ενημερώνει ότι το όχημα μπροστά έχει αρχίσει να κινείται, εμποδίζοντας μια καθυστερημένη απόκριση μόνο σε περίπτωση που σταματήσετε να κοιτάζετε μπροστά.

Speed Camera Warning

Μπορείτε να κατεβάσετε τη βάση δεδομένων της κάμερας ταχύτητας εδώ για να λάβετε προειδοποιήσεις έγκαιρου όταν πλησιάζετε κάμερες ταχύτητας ή κάμερες κόκκινου φωτός σε διασταυρώσεις (η νόμιμη λειτουργία αυτής της λειτουργίας υπόκειται στον τοπικό νόμο περί κυκλοφορίας).

Day and Night Vehicle Surveillance

Το DVR-F800PRO περιλαμβάνει λειτουργία στάθμευσης που κρατά το αυτοκίνητό σας υπό έλεγχο ακόμη και τη νύχτα. Εάν σημειωθεί οποιαδήποτε σύγκρουση από ένα άλλο αυτοκίνητο, ποδήλατο κ.λπ., η κάμερα θα αποθηκεύσει αυτό το βίντεο και μπορείτε να το αναθεωρήσετε αργότερα για να εντοπίσετε και να αποδείξετε τι συνέβη. Η κάμερα θα σας ειδοποιήσει το πρωί για τυχόν καταγεγραμμένες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Smartphone Companion App

Κάντε λήψη της εφαρμογής Thinkware Dash Cam Mobile Viewer από το Apple App Store ή το Google Play για να ελέγξετε, να λάβετε ή να διαγράψετε εγγραφές. Μπορείτε επίσης να δείτε μια ζωντανή προβολή της κάμερας παύλα σας (πολύ βολικό όταν εγκαθιστάτε και ρυθμίζετε την κάμερα) στο Smartphone σας. Το τηλέφωνό σας θα συνδεθεί με το Dash Cam χρησιμοποιώντας τεχνολογία WiFi.

Recommended Accessories

Το Alpine προσφέρει μια κάμερα αξεσουάρ με οπίσθια προβολή (RVC-R800) που καταγράφει ταυτόχρονα την κυκλοφορία μέσω του πίσω παραθύρου σας. Αυτό σας δίνει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας κατά την οδήγηση, καθώς και σε λειτουργία επιτήρησης στάθμευσης. Εάν χρειάζεστε περισσότερη αποθήκευση δεδομένων, πάρτε την κάρτα micro SD 64GB (DVM-64SD).

No Interference with DAB and TV

Πολλές κάμερες παρεμβάλλονται στην λήψη σήματος στους δέκτες DAB και DVB-T. Οι κάμερες Alpine Dash παράγουν πολύ χαμηλό ηλεκτρικό θόρυβο και επομένως δεν βλάπτουν την ψηφιακή σας λήψη ραδιοφώνου και τηλεοπτικού σήματος στο αυτοκίνητο.

Wiring Options

Το DVR-F800PRO περιλαμβάνει μια καλωδίωση σκληρού καλωδίου για να συνδέσετε τη κάμερα απευθείας στη μπαταρία των οχημάτων, καθώς και μια πλεξούδα αναπτήρα για την εύκολη εγκατάσταση DIY.

Σχετικά video

Δείτε επίσης

Πρόσφατα είδατε
Login-iconLogin
Powered by IPS Designed by Preciousminds
© 2019 MEGASOUND