Καλάθι αγορών - Είσοδος μελών - Επικοινωνία
2310 910.447
Κλεάνθους 15, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54453

Alpine CDE-173BT

Κωδικός: CDE-173BT
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για αγορά on lineΠοσότητα : 
Προσθήκη στη λίστα σύγκρισης

MP3 ράδιο CD Alpine, με ενσωματωμένο Bluetooth με ασύρματη ροή ήχου, μπροστινές εισόδους USB & AUX, άμεσο έλεγχο iPod / iPhone, λευκή οθόνη LCD & 2 επιλέξιμα χρώματα, 2 εξόδους προενίσχυσης.

Για αξιόπιστη ποιότητα ήχου Alpine και με την ευκολία της ενσωματωμένης τεχνολογίας Bluetooth Plus, το ράδιο cd, CDE-173BT προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
Χρησιμοποιείστε το iPod ή το iPhone σας μέσω USB (το καλώδιο πωλείται χωριστά) και ελέγξτε την λίστα αναπαραγωγής μουσικής και τις λειτουργίες αναζήτησης από την κεντρική μονάδα.
Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην λειτουργία  Απευθείας Ελέγχου (App Direct)  και να ελέγχεται την αναπαραγωγή μουσικής απευθείας από το iPod και iPhone.
Η λειτουργία Απευθείας Ελέχου (App Direct) σας επιτρέπει να απολαύσετε τους ήχους από κάθε iPhone application μέσα από τα ηχεία  του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα φορτίζει το τηλέφωνό σας - πολύ βολικό για διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ή εφαρμογές πλοήγησης.  Πραγματοποιείστε hands free τηλεφωνικές συνομιλίες στο αυτοκίνητο σας, χάρη στη δύναμη του Bluetooth με πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά (BT Plus), ενσωματωμένο στην κεντρική μονάδα (περιλαμβάνεται μικρόφωνο).
Η βολική θύρα USB και η 3.5mm βοηθητική είσοδο στην πρόσοψη της μονάδας σας επιτρέπουν εύκολα να συνδέσετε συσκευές μαζικής αποθήκευσης USB ή ένα MP3 player.


Χαρακτηριστικά
Αξεσουάρ αναβάθμισης
Πληροφορίες προϊόντος
Αναλυτικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Δείτε επίσης
Πρόσφατα είδατεΩράριο λειτουργίας γραφείων:


Δευτ. - Παρ. 9:00 πμ - 8:00 μμ
Σαβ. 9:00 πμ - 2:00 μμ


2310 910.447

Κλεάνθους 15, Κάτω Τούμπα
Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54453
Login-iconLogin