0
Mega Sound \ Προϊόντα \ Προστασία \ Συναγερμοί Αυτοκινήτων \ Pandora LIGHT v3

Pandora LIGHT v3

Κωδικός: Light v3
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για αγορά on line

Ποσότητα : 
Προσθήκη στη λίστα σύγκρισης

Περιγραφή προϊόντος

 Το Pandora Light v3 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, κατάλληλο για την προστασία και την απομακρυσμένη εκκίνηση του αυτοκινήτου. Το τηλεχειριστήριο του διαθέτει οθόνη OLED και η επικοινωνία με την κεντρική μονάδα γίνεται μέσω κρυπτογραφημένης συνδεσης, επιτρέποντας έτσι την ενημέρωση και την παραμετροποίηση του με ασφάλεια. Παρόλο το μικρό μέγεθος της κεντρικής μονάδας, αυτή διαθέτει μία ισχυρή κεραία 868 MHz για μέγιστη εμβέλεια και εγκαθίσταται σε CAN-bus και αναλογικά αυτοκίνητα.

 • Άνετο για τον οδηγό
  • Αμφίδρομη λειτουργία απο OLED τηλεχειριστήριο.
  • Χειρισμός και απο τα εργοστασιακά τηλεχειριστήρια.
 • Αυτόματο κλείσιμο όλων τών παραθύρων/οροφής κατά την ενεργοποίηση (κατά περίπτωση).
 • Ενσωματωμένο Can-bus υψηλής ταχύτητας έως 1Mbit/sec.
 • Ενσωματωμένο LIN-bus.
 • Ασφαλές για τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.
 • Πλήρης ενσωμάτωση με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.
 • Αναλογικοί εισόδοι/εξόδοι σύνδεσης για μη canbus οχήματα.
 • Εκκίνηση κινητήρα με Immobilizer bypass τεχνολογία.
 • Ενσωματωμένο Turbo timer.
 • Πολυκαναλική συχνότητα επικοινωνίας 868MHz.
 • Περιλαμβάνει ψηφιακό διπλοζωνικό κραδασμικό και αισθητήρα κλίσης/ανύψωσης.
 • Δέχεται διπλοζωνικό ρυθμιζόμενο εξωτερικής & εσωτερικής κάλυψης αισθητήρα χώρου (ογκομετρικό).
 • Εύκολη μεταφορά σε άλλο αυτοκίνητο, ενημερώνοντας μόνο το software.
 • USB θύρα για σύνδεση με ALARM STUDIO
 • Άνευ όρων 3 Χρόνια Εγγύηση καλής λειτουργίας.
  • Αμεση αντικατάσταση της κεντρικής μονάδας, χωρίς καμία επέμβαση ή επισκευή σε περίπτωση βλάβης
  • Δωρεάν ετήσια αναβάθμιση 
 • Σειρήνα πανικού ειδικά κατασκευασμένη και για εγκατάσταση στο χώρο του οδηγού προκαλώντας πανικό στον κλέφτη.
 • Μικρή σε μέγεθος κεντρική μονάδα για τοποθέτηση σε μή εύκολα προσβάσιμα σημεία.

Χαρακτηριστικά

Pandora LIGHT v3
Αντικλεπτικό Can-Bus σύστημα συναγερμού αυτοκινήτου
Συνεργάζεται με το εργοστασιακό χειριστήριο (Can-Bus)
Δεν περιλαμβάνεται
Δεν περιλαμβάνεται
Δεν περιλαμβάνεται
Δεν περιλαμβάνεται
Περιλαμβάνεται
Διπλοζωνικό κραδασμικό & ψηφιακός αισθητήρας κλίσης/ανύψωσης
Εκκίνηση κινητήρα & ενσωματωμένο Turbo Timer
Παρέχεται 2-Way Αμφίδρομο χειριστήριο στην συσκευασία
3 έτη (Κεντρική μονάδα) 1 έτος (Περιφερειακές μονάδες)
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση

Αξιολογήσεις χρηστών

Αξεσουάρ αναβάθμισης

Αναλυτικά χαρακτηριστικά

Πιστοποιημένη Διασφάλιση Ποιότητας E-mark

Τα αντικλεπτικά συστήματα της Pandora έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την απόλυτη αντικλεπτική προστασία και είναι ίσως το μοναδικό ρώσικο αντικλεπτικό που πληρεί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πιστοποίηση CE mark για εγκεκριμένη πώληση και E-Mark για ασφαλή τοποθέτηση στα αυτοκίνητα της ευρωπαϊκής αγοράς, διασφαλίζοντας την απόλυτη συμβατότητα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σας. Παράγονται στη Ρωσία και είμαστε υπερήφανοι για τον ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιούμε σε κάθε στάδιο της παραγωγής, για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πλήρη Προστασία

 

Αμφίδρομη επικοινωνία: Πλήρης έλεγχος του συναγερμού απο το τηλεχειριστήριο και ενημέρωση παραβίασης του αυτοκινήτου σε απόσταση έως 1000 μέτρα. Οι προηγμένοι αισθητήρες κραδασμού, κίνησης και ανύψωσης του Pandora, επιτρέπουν στο σύστημα να διακρίνει τα διάφορα συμβάντα όπως την ανύψωση, σε περίπτωση προσπάθειας κλοπής των τροχών και να δώσει τις αντίστοιχες ειδοποιήσεις στον ιδιοκτήτη, ακόμα και όταν ο κινητήρας βρίσκεται σε λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης. Επιπλέον η OLED οθόνη του τηλεχειριστηρίου εμφανίζει ένα πλήθος τηλεμετρικών δεδομένων όπως: τάση μπαταρίας αυτ/του, εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία, επίπεδο καυσίμου*, επίπεδο σήματος, ρολόι.

Κρυπτογραφημένη επικοινωνία: Η επικοινωνία του συστήματος γίνεται μέσω αυτόματης εναλλαγής πολυκαναλικής συχνότητας στα 868 MHz, με πρότυπο αλγόριθμο AES-128 για κρυπτογραφημένη επικοινωνία με το τηλεχειριστήριο,  για την διασφάλιση της προστασίας ανάγνωσης του κώδικα επικοινωνίας από εισβολείς.

Σειρήνα Πανικού: Περιλαμβάνει πιεζοηλεκτρική σειρήνα ειδικά σχεδιασμένη απο τους μηχανικούς της Pandora για τη συχνότητα και για υψηλή ένταση ήχου που παράγει. Το μικρό μέγεθος, για να μπορεί να κρυφτεί, αλλά και η υψηλή ένταση της μεσαίας ηχητικής περιοχής, την καθιστά ιδανική για εγκατάσταση και στο εσωτρικό του αυτοκινήτου (μεριά του οδηγού) προκαλώντας πανικό στο κλέφτη.

Telemetric OLED

Το όμορφο και μοντέρνο τηλεχειριστήριο είναι εξοπλισμένο με OLED οθόνη, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις ενδείξεις ακόμα και σε άμεσο ηλιακό φως. Οι ενδείξεις και οι ενημερώσεις στην OLED-οθόνη είναι περισσότερες, απο τα κοινά αναχρονιστικά LCD χειριστήρια, καθώς και η εργονομία της κινούμενης εικόνας θέτει νέα πρότυπα στην αγορά των συστημάτων ασφαλείας. 

Απομακρυσμένη Εκκίνηση

Το αντικλεπτικό σύστημα επιτρέπει την εκκίνηση κινητήρα από απόσταση ή την αυτόματη εκκίνηση του κινητήρα σύμφωνα με διαφορετικές παραμέτρους (χρόνος, τάση ή θερμοκρασία). Το σύστημα ελέγχει αξιόπιστα τις παραμέτρους λειτουργίας του κινητήρα και της κατάστασης του οχήματός σας. Οι λειτουργίες Turbo Timer και Ignition ΟΝ, επιτρέπουν τη σωστή λειτουργία των κινητήρων Turbo και επιτρέπει να αφήνετε τον συναγερμό οπλισμένο, χωρίς κλειδί στο εσωτερικό του, ενώ ο κινητήρας λειτουργεί κανονικά. Το σύστημα ενσωματώνει αλγόριθμο που επιτρέπει την απομακρυσμένη εκκίνηση του κινητήρα χωρίς να χρειάζεται να κρυφτεί το εργοστασιακό κλειδί μέσα στη καμπίνα, για τα περισσότερα αυτοκίνητα.

Υβριδική Τεχνολογία

Εγκατάσταση: Το Pandora Light v2 είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την απλότητα και την εύκολη μετεγκατάστασή του – όλες οι βασικές λειτουργίες του  είναι διαθέσιμες, μετά από την σύνδεση μερικών μόνο καλωδίων. Ενσωματώνει τεχνολογία CAN-bus επικοινωνία με το δίκτυο του αυτοκινήτου για τα σύγχρονα αυτοκίνητα αλλά έχει και την δυνατότητα εγκατάστασης σε παλαιότερα, αναλογικά. Όλες οι λειτουργίες του μπορούν να προγραμματιστούν μέσω της θύρας micro-USB που διαθέτει και την χρήση ενός φορητού υπολογιστή.

Πρόσφατα είδατε
Login-iconLogin
Powered by IPS Designed by Preciousminds
© 2019 MEGASOUND