0
Mega Sound \ Προϊόντα \ Προστασία \ Αξεσουάρ Συναγερμών \ Pandora PS-332BT

Pandora PS-332BT

Κωδικός: Pandora PS-332BT
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για αγορά on line

Ποσότητα : 
Προσθήκη στη λίστα σύγκρισης

Περιγραφή προϊόντος

 Πιεζοηλεκτρική Σειρήνα Pandora PS-332BT

H νέα ασύρματη πιεζοηλεκτρική σειρήνα της Pandora είναι μία έξυπνη αυτόνομη σειρήνα με εφεδρική μπαταρία που «κουμπώνει» σε κάθε σύστημα συναγερμού Pandora που διαθέτει Bluetooth, ενισχύοντας την ασφάλεια και τον έλεγχο του οχήματος σας ενώ παράλληλα η εγκατάσταση της είναι απλή και γρήγορη. Είναι σχεδιασμένη βάση των πιο αυστηρών προτύπων για αυτόνομες σειρήνες με πολύ χαμηλής κατανάλωσης μπαταρία και επιπλέον εφεδρική ανατροφοδοτούμενη μπαταρία λιθίου. Είναι αδύνατο να παρακαμφθεί ακόμη και από τον πιο εξελιγμένο ληστή. 

Η σειρήνα PS-332 BT προσθέτει στο υπάρχων σύστημα Pandora που έχετε, ένα επιπλέον πενταπλό τείχος προστασίας που είναι αδύνατο να παρακαμφθεί:

  1. Είναι ξεχωριστή και αυτόνομη από την κεντρική μονάδα συναγερμού με την οποία συνδέεται «αόρατα» μέσω Bluetooth.
  2. Το μικρό της μέγεθος, το αδιάβροχο περίβλημα και η αντοχή στην θερμοκρασία σας επιτρέπουν να την κρύψετε στα πιο δύσκολα μέρη του αυτοκινήτου ή της μηχανής.
  3. Παράγει μόνη της υψηλής συχνότητας ήχο άνω των 120dB χωρίς επιπλέον «ηχεία» ή ογκώδεις «σειρήνες». Παρόλο το μικρό της μέγεθος είναι μια εκκωφαντική σειρήνα που παράγει ήχο ίδιας έντασης με μία ζωντανή ροκ συναυλία
  4. Αν ο ληστής την εντοπίσει και προσπαθήσει να της κόψει το καλώδιο τροφοδοσίας, διαθέτει εφεδρική μπαταρία λιθίου και έτσι θα ενεργοποιηθεί αμέσως παράγωντας υψηλής έντασης ήχο.
  5. Αν την ώρα του πανικού (ενεργοποίηση είτε από παραβίαση, είτε επειδή εντοπίστηκε και κόπηκε το καλώδιο τροφοδοσίας) ο ληστής παρολαυτά θελήσει να την ξεφορτωθεί, η Pandora PS-332BT είναι καλά βιδωμένη στο πιο δυσπρόσιτο σημείο και ο εκκωφαντικός της ήχος θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την όποια προσπάθεια να την απομακρύνει. Ταυτόχρονα ο διαπεραστικός ήχος της θα έχει «τραβήξει» την προσοχή όλων σε ακτίνα 5 οικοδομικών τετραγώνων.

Η τοποθέτηση της είναι εύκολη και απλή. Μπορείτε να την τοποθετήσετε στους χώρους της μηχανή, στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και σε οποιοδήποτε μέρος της μοτοσικλέτας. Είναι ανθεκτική στο νερό, τις ακραίες συνθήκες και έχει ανθεκτικό περίβλημα. Μπορείτε άφοβα να την πετάξετε σε έναν κουβά με νερό, να την βυθίσετε στο χιόνι ή να την πατήσετε με το αυτοκίνητο σας, η υψηλών προδιαγραφών κατασκευή της εγγυάται την ποιότητα και την αντοχή της.

Χαρακτηριστικά

Pandora PS-332BT
Ασύρματη πιεζοηλεκτρική αυτόνομη αδιάβροχη σειρήνα
Για συναγερμούς Pandora με Bluetooth
Χαμηλή Κατανάλωση μικρότερη από 1mA, Εφεδρική Μπαταρία Λιθίου
1 Χρόνος Αντιπροσωπείας
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση

Αξιολογήσεις χρηστών

Αναλυτικά χαρακτηριστικά

Μοναδικά Πλεονεκτήματα & Χαρακτηριστικά: 

Συμβατή με όλα τα συστήματα συναγερμού Pandora που διαθέτουν Bluetooth: Η σειρήνα Pandora είναι μια επέκταση για συστήματα συναγερμού Pandora και συνδέεται με αυτά μέσω Bluetooth (χωρίς καλώδια).

Υψηλής συχνότητας Ήχος > 120dB: Δυνατός διαπεραστικός ήχος άνω των 120 dB που παράγεται από την μικροσκοπική μονάδα χωρίς επιπλέον συσκευές ή ειδικά ηχεία. (120 dB είναι ήχος έντασης ίδιας με αυτή μιας Live ροκ συναυλίας)

Αδιάβροχη & Ανθεκτική: Είναι αδιάβροχη, ανθεκτική, διαθέτει μικρό μέγεθος και τοποθετείται εύκολα στον χώρο της μηχανής, στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στη μοτοσικλέτα ή σε άλλο εκτεθειμένο σε αντίξοες συνθήκες μέρος.

Σύνδεση χωρίς καλώδια: Είναι η «έξυπνη» αυτόνομη εκκωφαντική σειρήνα του συστήματος συναγερμού μέσω σύνδεσης Bluetooth (χωρίς καλώδια).  Η σειρήνα Pandora επικοινωνεί με την κεντρική μονάδα του συναγερμού μέσω Bluetooth. H σειρήνα PS-332BT διαθέτει δικά της καλώδια για σύνδεση και τροφοδοσία από την μπαταρία αυτοκινήτου.

Χαμηλή Κατανάλωση μικρότερη από 1mA: ‘Έχει ελάχιστη κατανάλωση και είναι κατασκευασμένη βάση των προτύπων παραγωγής αυτόνομων σειρήνων.

Εφεδρική Μπαταρία Λιθίου: Διαθέτει εφεδρική ανατροφοδοτούμενη μπαταρία λιθίου, που ενεργοποιείται αυτόματα όταν σταματήσει η τροφοδοσία από την μπαταρία (πχ κοπή καλωδίων τροφοδοσίας)

Έξυπνη Φόρτιση: Η εφεδρική μπαταρία λιθίου θα φορτίζει μόνο όταν η μηχανή του αυτοκινήτου είναι σε λειτουργία.

Πιστοποιήσεις Υψηλών Προδιαγραφών: Με την εγγύηση της Pandora, της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρίας τηλεμετρίας και συστημάτων συναγερμών αυτοκινήτων. Τα συστήματα Pandora είναι τα μόνα Ρωσικά συστήματα με υψηλών προδιαγραφών πιστοποιήσεις. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της Pandora στη Ρωσία με πιστοποίηση ηλεκτρονικού εγκεφάλου IATF ISO 16949-2016 και πληρούν τις προδιαγραφές Ε-MARK (πιστοποιητικό συμβατότητας ηλεκτρονικού εγκεφάλου). 

Πρόσφατα είδατε
Login-iconLogin
Powered by IPS Designed by Preciousminds
© 2019 MEGASOUND