0
Mega Sound \ Προϊόντα \ Αξεσουάρ Car Audio \ Φορητές Συσκευές Πλοήγησης \ TomTom Urban Rider Europe

TomTom Urban Rider Europe

Κωδικός: TomTom Urban Rider
Διαθεσιμότητα: Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε 3 ημέρες

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ φορητή συσκευή πλοήγησης ειδικά σχεδιασμένη για μοτοσυκλέτες (χρήση με γάντια), με χάρτες 45 χωρών EU-GR, ειδική βάση στήριξης & αντιθαμβωτική οθόνη 9 εκ. (3,5 inch)

Χαρακτηριστικά

TomTom Urban Rider Europe
Αδιάβροχη φορητή συσκευή πλοήγησης-GPS Μοτό
Αντιθαμβωτική οθόνη αφής 9εκ. (3,5")
EU-GR (45 χώρες)
Έως 6 ώρες αυτόνομης λειτουργίας
-
Ναί (Κλήσεις ανοιχτής ακρόασης & ανταλλαγή δεδομένων)
Μη τροφοδοτούμενη ειδική βάση μοτοσυκλέτας, δυνατότητα προσθήκης καλωδίου τροφοδοσίας
-
Περιλαμβάνει οικιακό φορτιστή, χρήση και με γάντια, αδιάβροχη συσκευή
113 x 50 x 95 mm
2 Χρόνια Αντιπροσωπείας

Αξιολογήσεις χρηστών

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά του Urban Rider Europe

 • Οδηγήστε με ασφάλεια με το απλοποιημένο μενού

  Το κύριο μενού έχει μόνο δύο απλά κουμπιά - "Πλοήγηση σε" και "Εξέταση χάρτη" - ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε αμέσως, χωρίς προβλήματα.

 • Αδιάβροχο για οδήγηση σε συνθήκες παντός καιρού

  Το TomTom RIDER έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο, όπως το χρειάζεστε. Έτσι μπορείτε να βασίζεστε σε αυτό, ό,τι καιρό κι αν κάνει.

 • Περιλαμβάνεται βάση RAM γενικής χρήσης με προστασία από δονήσεις

  Η συσκευή σας στερεώνεται στη μοτοσικλέτα με μια βάση αρκετά ανθεκτική για να αντεπεξέρχεται στις σκληρές συνθήκες οδήγησης μοτοσικλέτας. Αυτή η βάση κατασκευάζεται από τη RAM, τον κορυφαίο παγκοσμίως κατασκευαστή βάσεων.

 • Αδιάβροχη οθόνη για εύκολη χρήση με γάντια

  Η οθόνη είναι εξαιρετικά εύχρηστη ακόμα και όταν φοράτε γάντια, ανταποκρίνεται άμεσα στην αφή και είναι σχεδιασμένη για διαδρομές με μοτοσυκλέτα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 • Αποστολή και κοινοποίηση αρχείων διαδρομής

  Προσαρμόστε το σχεδιασμό διαδρομών στις προτιμήσεις σας, αποστέλλοντας τις δικές σας αγαπημένες διαδρομές με μοτοσικλέτα στο TomTom Rider. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε τις διαδρομές με τους φίλους σας μέσω Bluetooth® για να τις απολαύσουν και αυτοί.

 • Δρόμοι με στροφές

  Νιώστε κάθε στροφή ή γύρισμα του δρόμου και την αδρεναλίνη που προσφέρει η οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας. Η δυνατότητα "Δρόμοι με στροφές" σας επιτρέπει να επιλέξετε τη διαδρομή με τις περισσότερες στροφές, αποφεύγοντας τις βαρετές ευθείες.

 • Απολαύστε καλύτερη ορατότητα με την αντιθαμβωτική οθόνη και το ενσωματωμένο σκιάδιο.

  Κρατήστε τον ήλιο μακριά από την οθόνη σας για να βλέπετε καλύτερα, με την αντιθαμβωτική οθόνη και το ενσωματωμένο σκιάδιο.

 • Καταγράψτε πληροφορίες για το ταξίδι σας με τα στατιστικά στοιχεία διαδρομής

  Με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να καταγράφετε και να διατηρείτε στη συσκευή σας όλες τις λεπτομέρειες της διαδρομής σας - από τη χιλιομετρική απόσταση έως την ταχύτητα.

 • Αυτόματη ρύθμιση ήχου ανάλογα με την ταχύτητά σας

  Η συσκευή σας είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να ρυθμίζει την ένταση του ήχου καθώς προσαρμόζετε την ταχύτητά σας, ώστε να ακούτε πάντα τις οδηγίες δυνατά και καθαρά.

 • Αντοχή και ποιότητα με πιστοποίηση TÜV

  Το TomTom RIDER έχει υποβληθεί με επιτυχία στις δοκιμασίες ασφαλείας, ποιότητας και αντοχής της TÜV, σε επίπεδο που υπερβαίνει κατά πολύ το κοινό πρότυπο Euro της Ε.Ε.

 • Χάρτες 3 επιπέδων

  Φτάστε πιο γρήγορα στον προορισμό σας έχοντας στη διάθεσή σας κάτι παραπάνω από έναν απλό χάρτη, χάρη στην τεχνολογία πλοήγησης 3 επιπέδων. Σε πρώτο επίπεδο, ξεκινάμε με τον πιο ενημερωμένο χάρτη, ενώ σε δεύτερο επίπεδο, το TomTom IQ Routes σάς παρέχει τις πιο γρήγορες διαδρομές και τις πιο ακριβείς ώρες άφιξης. Το τρίτο επίπεδο, η υπηρεσία TomTom Map Share, σας βοηθά να αποφεύγετε τις παρακάμψεις και να φτάνετε στον προορισμό σας ακόμα πιο γρήγορα.

Χάρτες

 • ΔΩΡΕΑΝ καθημερινές αλλαγές χάρτη

  ΔΩΡΕΑΝ καθημερινές αλλαγές χάρτη από την Κοινότητα TomTom Map Share. Γίνετε μέλος μιας κοινότητας 21 εκατομμυρίων οδηγών και οδηγήστε με τις πιο πρόσφατες διορθώσεις χαρτών. Συνδεθείτε στη διεύθυνση tomtom.com/getstarted για να λαμβάνετε καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ αλλαγές χάρτη.

 • Εγγύηση πιο πρόσφατου χάρτη

  Εάν κυκλοφορήσει ένας νέος χάρτης για τη συσκευή σας εντός 90 ημερών από την πρώτη χρήση, μπορείτε να λάβετε τον συγκεκριμένο χάρτη δωρεάν (για μία φορά) μέσω του TomTom HOME.

 • Χάρτες 3 επιπέδων

  Φτάστε πιο γρήγορα στον προορισμό σας έχοντας στη διάθεσή σας κάτι παραπάνω από έναν απλό χάρτη, χάρη στην τεχνολογία πλοήγησης 3 επιπέδων. Σε πρώτο επίπεδο, ξεκινάμε με τον πιο ενημερωμένο χάρτη, ενώ σε δεύτερο επίπεδο, το TomTom IQ Routes σάς παρέχει τις πιο γρήγορες διαδρομές και τις πιο ακριβείς ώρες άφιξης. Το τρίτο επίπεδο, η υπηρεσία TomTom Map Share, σας βοηθά να αποφεύγετε τις παρακάμψεις και να φτάνετε στον προορισμό σας ακόμα πιο γρήγορα.

Map coverage Europe

Ευρώπη 45 χώρες

Πλήρης Κάλυψη

Andora Austria Belgium
Czech Republic Denmark Estonia
Finland France Germany
Gibraltar Greece Hungary
Ireland Italy Liechtenstein
Lithuania Luxemburg Malta
Monaco the Netherlands Norway
Poland Portugal San Marino
Slovakia Slovenia Spain (incl. Canary Islands)
Sweden Switzerland Vatican City
United Kingdom (incl. Channel Islands)

Μερική Κάλυψη

Bulgaria, Croatia, Latvia, Romania, Turkey, Ukraine, Russian Federation

Συνδετικό οδικό δίκτυο

Albania Belarus Bosnia-Herzegovina
Macedonia Moldavia Montenegro
Serbia

Πρόσφατα είδατε
Login-iconLogin
Powered by IPS Designed by Preciousminds
© 2019 MEGASOUND