0
Mega Sound \ Προϊόντα \ Προστασία \ Συναγερμοί Αυτοκινήτων \ Viper 5706V Responder LC3

Viper 5706V Responder LC3

Κωδικός: Viper 5706V Responder LC3
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για αγορά on line

Ποσότητα : 
Προσθήκη στη λίστα σύγκρισης

Περιγραφή προϊόντος

2-Way Σύστημα Ασφαλείας & Εκκίνησης Κινητήρα για κορυφαία ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, απο την κορυφαία εταιρεία Viper παγκοσμίως. 

Το σύστημα Responder LC3 - είναι 3ης γενιάς συστήματα με SST τεχνολογία και εμβέλεια έως 1,5 km. Τα νέα εικονίδια θα τα δείτε στην κατά 20% μεγαλύτερη οθόνη υγρών κρυστάλλων, με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου-ιόντων που φορτίζει μέσω Micro USB. To πιο λεπτό χειριστήριο στην αγορά. Με εγγύηση εφ' όρου ζωής.

·    Εμβέλεια χειριστηρίου 1,5km
·    Εκκίνηση κινητήρα από απόσταση
·    Remote Start
·    Anti-Grind
·    Keyless Entry
·    Turbo Timer
·    Έλεγχος πλαφονιέρας
·    Διπλοζωνικό κραδασμικό
·    6-τονη σειρήνα
·    Failsafe Starter Kill
·    Σύστημα κατά της πειρατείας (VRS)
·    Βοηθητικά κανάλια για 4 προαιρετικές λειτουργίες
·    Περιλαμβάνει 1 LCD 2-way και 1 5-button χειριστήριο

Χαρακτηριστικά

Viper 5706V Responder LC3
Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού αυτοκινήτου με εκκίνηση
Λειτουργεί με αμφίδρομο 2-way χειριστήριο
Δεν περιλαμβάνεται
Δεν περιλαμβάνεται
Δεν περιλαμβάνεται
Σύστημα κατά της πειρατείας (VRS)
Περιλαμβάνεται
Διπλοζωνικό κραδασμικό, Μεγάλη εμβέλεια χειριστηρίου 1,5χλμ.
Εκκίνηση κινητήρα από απόσταση & ενσωματωμένο Turbo Timer
Παρέχονται 1x Responder LC3 2-Way και 1x 5-πλήκρων 1-Way στην συσκευασία
Ισόβια (Κεντρική μονάδα) 1 έτος (Περιφερειακές μονάδες)
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση

Αξιολογήσεις χρηστών

Αξεσουάρ αναβάθμισης

Αναλυτικά χαρακτηριστικά

Το Responder LC3 - η 3η γενιά του Responder, πλήρης με το SST One Mile Range, τα νέα εικονίδια προτεραιότητας και το κείμενο που εμφανίζονται σε μια οθόνη 20% μεγαλύτερων κρυστάλλων υγρών κρυστάλλων, μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου με επαναφόρτιση mini-USB - όλα στο λεπτότερο απομακρυσμένη οθόνη στην αγορά.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Responder με όλες τις καινοτομίες της «Τεχνολογικής πλατφόρμας» που εισήχθησαν με το Βραβείο καλύτερης καινοτομίας Responder LE, τα συστήματα Responder LC3 έρχονται με ένα τηλεχειριστήριο 2 διαδρομών LC3 SST μήκους 1 μιλίου και ένα σύντροφο 1 δρόμου μεγάλης εμβέλειας μακρινός.

Το Responder LC3 σας επιτρέπει να διοικείτε και να παρακολουθείτε το όχημά σας όπως ποτέ άλλοτε, με τα εικονίδια προτεραιότητας - απλά και με προτεραιότητα για εύκολη χρήση - καθώς και με σαφείς ετικέτες κειμένου στη μεγάλη οθόνη LCD. Με το interface χρήστη Priority ™, τα πέντε κουμπιά ελέγχουν 24 λειτουργίες σε κάθε ένα από τα δύο αυτοκίνητα! Και με το Priority Icon Map ™, τα πιο σημαντικά εικονίδια βρίσκονται στο κέντρο της μεγάλης οθόνης LCD, 3 φορές μεγαλύτερα από τα λιγότερο κρίσιμα εικονίδια που βρίσκονται στα άκρα της οθόνης. Είναι αναμφισβήτητα το πιο εξελιγμένο τηλεχειριστήριο LCD μίας μίλι!

Σε λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης, εάν επιλεγεί ο Ενεργός έλεγχος θερμοκρασίας, το Responder LC3 θα εμφανίσει την ένδειξη Θερμοκρασία (σε Fahrenheit ή Celsius) αντί του χρόνου (η προεπιλεγμένη οθόνη). Τώρα μπορείτε να δείτε την πραγματική θερμοκρασία μέσα στο όχημα, πριν περάσετε από τον καιρό για να φτάσετε σε αυτό! Αν δεν είναι ακόμα αρκετά ζεστό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιήστε το Runtime Reset για να επεκτείνετε το χρόνο εκτέλεσης. Μην ανησυχείτε να ξεχνάτε το αυτοκίνητό σας - το Responder LC3 σας θυμίζει 3 λεπτά πριν τελειώσει ο χρόνος σας, με ακουστικό τόνο, δόνηση και στην οθόνη.

Αν συμβεί κάτι στο όχημά σας, το Responder LC3 σας ειδοποιεί αμέσως αν βρίσκεστε εντός εμβέλειας, παίζοντας τους τόνους σειρήνας του Revenger από την τσέπη σας. Εάν κάτι έχει συμβεί στο όχημά σας κατά τη διάρκεια της απουσίας σας, η LC3 εξηγεί τι συνέβη όταν ξεκλειδώσατε τις πόρτες σας: "Αισθητήρας Shock" για παράδειγμα.

Ή μπορείτε να σιγήσετε την σειρήνα του αυτοκινήτου σας και να ειδοποιήσετε μόνο στο τηλεχειριστήριό σας, με την όπλιση Silent Mode2. Ενεργοποιήστε τον συναγερμό σας με την πόρτα ανοιχτή και το Responder LC3 θα σας ειδοποιήσει - ακουστικά και με μεγάλο ευανάγνωστο κείμενο: "DOOR OPEN". Το Responder LC3 σας δίνει ένα πρωτοφανές επίπεδο ελέγχου.

Εμφανίζονται μόνο τα σημαντικά εικονίδια - τα αχρησιμοποίητα εικονίδια εξαφανίζονται από την οθόνη για να διατηρούν την οθόνη καθαρή και απλή. Τα εικονίδια "Ghosted" - τα εμφανιζόμενα εικονίδια μόνο χωρίς το τυπικό στερεό τους σώμα - δείχνουν ότι έχετε αλλάξει κάτι. Για παράδειγμα, ενώ ένα στερεό εικονίδιο με λουκέτο δείχνει ότι ο συναγερμός σας είναι οπλισμένος και οι πόρτες σας είναι κλειδωμένες, ένα περιγραμμένο λουκέτο υποδεικνύει ότι οι πόρτες σας είναι κλειδωμένες σε λειτουργία Valet. Οι λέξεις "Κατάσταση Valet" εμφανίζονται για να είστε σίγουροι για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας.

Ορισμένες από τις πολλές λειτουργίες New Technology Platform ενσωματωμένες στο σύστημα περιλαμβάνουν:

XpressPort ™ - Συνδέστε το πρωτόκολλο CANMAX400DEI με το Βραβείο καινοτομίας στην CPU Responder LC3, για άμεση ψηφιακή σύνδεση σε σχεδόν κάθε νέα αρχιτεκτονική οχημάτων και βάσεων δεδομένων στον πλανήτη

Δέσμη σειριακών δεδομένων D2D - Παρέχει τη σύνδεση plug-and-play εγκαταστάτες σε όλες τις άλλες διεπαφές XPRESSKIT

Virtual Tach - Δεν απαιτείται σύνδεση καλωδίου ταχύτητας

Flex Relays Onboard για απομακρυσμένη εκκίνηση και φλας Flash - εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετα ρελέ 80% της ώρας

Κέντρο Ελέγχου - συνδυάζει το LED κατάστασης και τον διακόπτη Valet με την αμφίδρομη κεραία, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό του διακόπτη και την εξάλειψη της διάτρησης τυχόν οπών στην παύλα

Προτεραιότητα χρήστη και λειτουργίες - συμπεριλαμβανομένων των SmartStart ™, Start Timer, Reset Runtime, TempCheck και Silent Mode2

 

Μείνετε σε επαφή με το όχημά σας ανά πάσα στιγμή με το Responder LC3!

SST One Mile Range

Η εμβέλεια είναι σημαντική και η Viper είναι υπερήφανη που προσφέρει τα μακρινότερα τηλεχειριστήρια στην ιστορία μας - μέχρι ένα πλήρες μίλι χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Digital Spread Spectrum Technology (SST). Το SST χρησιμοποιεί ψηφιακή αναπήδηση συχνότητας και μετάδοση πολλαπλών συχνοτήτων για να βεβαιωθεί ότι, αν διακοπεί κάποια συχνότητα, το σήμα συνεχίζεται.

* Εύρος μιλίων με βάση την οπτική επαφή, χωρίς εμπόδια στις ιδανικές συνθήκες. Η πραγματική εμβέλεια θα ποικίλλει λόγω των τοπικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά του περιβάλλοντος, του εδάφους, των φυσικών εμποδίων, της θέσης και του προσανατολισμού του οχήματος, των παρεμβολών και άλλων πιθανών εμποδίων.

SuperCode

Το SuperCode είναι η τεχνολογία που καθορίζει τη λειτουργικότητα του Responder LE και της ευφυΐας που οδηγεί τις προηγμένες λειτουργίες του. Το πρωτόκολλό του περιλαμβάνει κρυπτογράφηση σήματος συστήματος βασισμένο σε λογισμικό (αντικαθιστώντας το βασισμένο σε υλικό κλωνοποίηση ασφαλή κώδικα-Hopping). Η λειτουργία πολλαπλών αυτοκινήτων σχεδιάζεται στο πρωτόκολλο SuperCode, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν όλες τις πιθανές λειτουργίες για δύο αυτοκίνητα που ελέγχονται από ένα τηλεχειριστήριο. Οι αμφίδρομες επιβεβαιώσεις και ειδοποιήσεις πολλών διαφορετικών συμβάντων και εντολών έχουν σχεδιαστεί για το SuperCode, έτσι ώστε όλα τα 2-way συστήματα με δυνατότητα SuperCode να μπορούν να ενημερώσουν τον χρήστη για το όχημά τους από οποιοδήποτε άλλο σύστημα στην αγορά.

Το Responder LC3 είναι η καταπληκτική 3η γενιά του Responder SST, με μια σειρά μιλίων, μια οθόνη LCD 20% μεγαλύτερη - και τα πιο cool βιομηχανικά σχέδια μας, με αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήστη, 3 διαισθητικά πλευρικά κουμπιά και μια θύρα φόρτισης mini-USB για την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά της σειράς Responder SST One Mile με όλες τις συναρπαστικές λειτουργίες "New Technology Platform" που παρουσιάστηκαν με το Βραβείο Best of Innovations Responder LE, τα συστήματα LC3 Responder έρχονται με ένα τηλεχειριστήριο 2 δρόμων LC3 και ένα συνοδευτικό 1 δρόμο Τηλεχειριστήριο μεγάλης εμβέλειας SST.

Πρόσφατα είδατε
Login-iconLogin
Powered by IPS Designed by Preciousminds
© 2019 MEGASOUND